Новият наставник на Левски Николай Митов е благодарил и почерпил в Септември тази сутрин, научи Дарик радио. Той е бил в Драгалевци преди тренировката на вторите във Втора професионална лига. Още в 8,30 е бил на базата, където доскоро работеше като старши треньор.

Митов е влязъл в съблекалнята на септемврийци и е благодарил на всички футболисти и хората от треньорския щаб за добрата им работа. Припомняме, че помощникът на Митов Христо Арангелов вече е начело на тима от втора дивизия. 

Николай Митов е подчертал пред футболистите, че добрата им съвместна работа му е помогнала да бъде забелязан и поканен отново да работи в Левски. Той е бил развълнуван от срещата с хората от бившия му тим.

Отбор в отбора

Почерпката за футболистите включвала голяма торта, бонбони и натурални сокове. За треньорския щаб плюс споменатите сладки неща е имало и голяма бутилка „Черно Джони”.

Специални благодарности пред отбора Митов е изразил и към собственика на Септември Румен Чандъров за добрата им съвместна работа и затова, че лесно се е съгласил да го пусне да застане начело на Левски. От „синия” клуб са се обадили в 10 преди обяд и след няколко часа той вече водеше тренировка на „Георги Аспарухов”.

Накрая на срещата в Драгалевци Николай Митов е пожелал успех на Септември, който в събота гостува във Велико Търново на Етър в пряк спор за първото място във Втора професионална лига. Митов е бил убеден в успеха на бившия му клуб и го е споделил пред футболистите.

Следобед Митов има тренировка с Левски, която е от 15 часа на стадион „Георги Аспарухов” .

Митов: Те не са много ЦСКА, Литекс сме си ги били