Вратарят на Левски и националния отбор на България Николай Михайлов празнува своя 31-ви рожден ден. Юношата на „сините“ наскоро подписа нов договор с клуба и се обвърза с любимия тим до 30 юни 2021 година.

Михайлов дебютира за Левски в последния кръг от шампионата за сезон 2004/05 на „Герена“ при победата с 2:1 срещу Черно море. Със синия екип има зад гърба си две титли на България, една купа и една Суперкупа на страната. На 15 септември 2005 година дебютира в европейските турнири в мач от турнира за купата на УЕФА срещу френския Оксер. На 11 май 2006-ата пък дебютира за мъжкия национален отбор на България, напомнят от лагера на Левски.

Освен за „сините“ стражът оставя запомняща се следа и зад граница, където е вдигал шампионската титла на Холандия с Твенте, купата на Холандия и два пъти Суперкупата на Холандия.

Михайлов е вратар №1 в Ередевизие за 2011 година, когато бе избран и за футболист номер едно на България. Досега в кариерата си е играл още за Верона, Мерсин и Омония.

ПФК Левски честити празника на Ники и му пожелава здраве, спортно дълголетие, професионални успехи и много бъдещи щастливи мигове с любимия син отбор!