Финансовият директор на Левски Красимир Иванов е нарисувал финансовата картина в клуба пред акционерите му. Той е подготвил презентация с цифри, които показват финансовото положение на отбора.

Задълженията на клуба са намалели с почти 6 000 000 лева от август до този момент. В този миг Левски има дългове в размер на 18 300 000 лева. През лятото те са били 24 100 000.

12 500 000 от тях за строежа на новия Сектор А. Клубът е постигнал договорка с една от компаниите, която участва при строежа на съоръжението. С другата все още се водят разговори.

Задълженията на Левски са намалели с 6 милиона

Клубът е постигнал договорка с НАП. „Сините“ дължат на данъчните 2 800 000 лева, които трябва да платят за две години.

Любопитно е да се отбележи, че бившите собственици на Левски също търсят пари от отбора. Става дума за сума около 2 200 000 лева.

Едно от събитията след днешното Общо събрание на акционерите е публичната поява на финансовия директор Красимир Иванов. Той и неговата колежка Дияна Иванова са уведомили акционерите, че вратите на клубния офис са отворени за тях. Те са готови да чуят всякакви предложения и препоръки от хората, които имат акции на „сините“.

Боримиров към тръста: Феновете винаги са добре дошли на "Герена"