Собственикът на Левски Спас Русев е готов да напусне клуба, научи Дарик радио. Причината са последните събития в клуба, както и позицията на фенклуба, който обяви, че прекратява всякакви взаимоотношения със „сините“ шефове.

Фенклубът на Левски спря всякакъв контакт с клубните шефове

„По повод декларацията на НКП и последните събития в клуба обмислям да напусна Левски, като оставя акциите в клуба и се оттегля от Надзорния съвет“, сподели Русев за Спортно шоу Гонг.

Припомняме, че вчера се състоя извънредното Общо събрание на акционерите в Левски, където всички притежатели на дялове бяха запознати в конкретни цифри с финансовото състояние на клуба. Събитието не премина без инциденти, като представителите на тръст „Синя България“ напуснаха недоволни много преди края му.

Боримиров към тръста: Феновете винаги са добре дошли на "Герена"

Напрежението около столичния гранд нарасна значително и заради неуспешния старт при подновяването на мачовете в Първа лига. В 20-ия кръг „сините“ отстъпиха навън с 0:1 от Пирин Благоевград, което разочарова привържениците. Голяма част от тях решиха да бойкотират събитието „Единни в името на Левски“, когато футболният, баскетболният и волейболният тим се събраха в столичната зала „Универсиада“, за да се представят пред феновете.

Спортно шоу Гонг научи още, че на днешната тренировка на отбора, която беше закрита за медиите, е имало посещение от група привърженици. Феновете са искали да проведат разговор с футболистите. Вместо това диалогът е бил с треньорския щаб и спортно-техническия директор Даниел Боримиров.