Един от най-опитните играчи в тима на Левски Живко Миланов бе болезнено откровен в интервюто си пред DIEMA SPORT след дербито с Лудогорец, загубено с 0:2.

Крайният защитник, който влезе през второто полувреме и така направи поредния си дебют с екипа на Левски, определи мача като "изключително слаб" за "сините", което според него е "срамно и обидно". Той призна, че обстановката в тима в момента не е добра, но все пак изрази надежда това да се промени с оглед на новия собственик на клуба.

"Отдавам го на слабата игра, Лудогорец ни надигра по всички показатели, трябва да сме реални. Срамно и обидно е за всички хора на стадиона, но това е, трябва да се учим от грешките си."

"Чувствам се добре, от 3-4 дни тренирам с отбора, вече съм готов за игра. Днес играх десетина минути, надявам се занапред да играя повече."

"Не знам, имаше доста голям респект към отбора на Лудогорец, особено тук на Герена не би трябвало да е така, но е така. Изключително слаб мач за нас, гледаме напред и трябва да се учим от грешките си."

Миланов призна, че е възможно съотборниците му да са се повлияли и от многото фенове по трибуните. "Може и това да е, доста хора имаше на стадиона, да бяха малко пренавити момчетата."

"Обстановката не е добра, щом Левски е на трето място, това значи, че не е добра обстановката. Надяваме се всичко да се нормализира, има нов собственик, има сигурност и се надявам нещата да са по-добре. Тези хора чакат минимални усилия от нас, да покажем 2-3 мача усилия и стадионът е пълен, това го няма никъде."

А има ли тимът шанс все пак да навакса пасива спрямо Лудогорец? "Надявам се, с тази игра няма как да ги навакса. Доста са 8 точки. И те сбъркаха, но трябва да си гледаме собствената кошара, да не гледаме тях."

Лудогорец прекърши сините мечти за титла, слаб Левски разочарова пълен стадион