Считаният за почти сигурен нов наставник на Левски Славиша Стоянови крие неподозирани таланти. Оказва се, че специалистът умее да свири много добре на китара, а това се вижда и в клипче, разпространено в интернет.

При гостуване в телевизионно предаване Стоянович изпълнява емблематичната песен „Йовано Йованке“ на китара, като впечатлява с музикалните си умения.

Припомняме, че по-рано стана ясно, че Стоянович се е разбрал с боса на Левски Спас Русев и ще парафира за 1+1 години. Наставникът е гледал победата на „сините“ над Ботев Пловдив с 1:0 по телевизията, а след това е поел към Сърбия, откъдето ще се оправи към Любляна, за да уреди лични въпроси, преди да се завърне и да започне работа на Герена.

48-годишният Стоянович е трикратен шампион в кариерата си. Първо извежда на два пъти Домжале до титлата в Словения, а след това ликува с Цървена Звезда през сезон 2013/14, прекъсвайки шестгодишната хегемония на Партизан.

В кариерата си до сега Стоянович е работил още в Слован Любляна, Ливар (Словения), Целие (Словения), ОАЕ, Словения, Лиерс (Белгия), Чанчун Ятай (Китай) и Рига (Латвия).