Треньорският щаб на Левски следи изкъсо представянето на двама от играчите, които тази зима отдаде под наем, защото смята да разчита дългосрочно на тях. Това са централният нападател Илия Димитров и крилото Атанас Кабов.

Първият бе преотстъпен на елитния Септември след старта на пролетния дял. 22-годишният футболист вече записа два мача за новия си тим, в които престоя на терена 99 минути. В тях той отбеляза един гол - при 1:5 от ЦСКА на "Армията". 

През есента Илия влезе в три мача на "сините", игра 28 минути и за това време донесе победата с 1:0 над Ботев Пловдив, а направи и асистенция при 2:2 с Черно море в София. Той показва израстване и това със сигурност се харесва на левскарите.

Атанас Кабов беше пратен в лидера във Втора лига Царско село. Той игра и в трите пролетни двубоя на тима, като престоя на терена 186 минути. За това време реализира един гол и направи една асистенция. Той бе най-добър при успеха с 2:1 над Локомотив София. През първия полусезон в Левски 19-годишното крило записа 7 минути в 1 среща.

От Левски обаче нямат сериозни впечатления от бразилеца Луан Виана, който през есента изигра само 10 минути. Бразилският нападател се появи като резерва в гостуването на Лудогрец. Той е съотборник на Кабов в Царско село, но до момента не се е появявал на терена. И ако продължава да е така, едва ли през лятото "сините" ще си го върнат.