Специализираното футболно издание lance.com.br обърна специално внимание на една от звездите в Левски – Паулиньо. Медията счете за необходимо да отбележи силното начало на сезон 2019/2020 за крилото на „сините”.

Сайтът отчита сериозния принос на Паулиньо в първите два официални мача на Левски за сезона – победата с 2:0 над Ружомберок в Лига Европа и шампионатният успех с 4:1 над Дунав Русе (който изданието погрешно посочва като 5:1). В двете срещи Паулиньо вкара 2 гола и даде 2 асистенции, като с Давиде Мариани се очертават като водещи фигури.

„Това е резултат от една добре свършена работа по време на лятната подготовка. Стартът е наистина важен за мен”, коментира 26-годишният Паулиньо. „Надявам се да продължа по същия начин и през сезона, за да помагам на отбора да постигне своите велики цели през тази година.”

След два дни идва другата решителна среща на „сините” с Ружомберок, като тимът на Петър Хубчев ще изиграе реванша пред празните трибуни на „Георги Аспарухов” заради наказание. Налице обаче са всички предпоставки Левски да продължи напред, стига да изиграе отговорно ответния двубой. „Справихме се страхотно далеч от дома и постигнахме добър резултат. Знаем обаче какъв може да бъде футболът и трябва да бъдем смирени. Знаем, че не можем да очакваме гаранции за нищо. Пожелавам си да работим за постигането на още една победа и да се класираме напред без никакви изненади”, завърши Паулиньо.