Нова дата, а не 11 август, ще бъде потърсена за приятелския мач между Левски и Милан, съобщиха едновременно от пресслужбата на италианския гранд и от организатора от българска страна Moko Solution.

Двубоят е във връзка със 75-годишнината от рождението на Георги Аспарухов-Гунди.

От двете страни потвърдиха съобщението, като се мотивираха с технически промени.

а

източник: AC Milan SpA

По най-бързия начин ще бъде потърсена нова дата, като това се синхронизира както с двата клуба, така и с Националния стадион "Васил Левски".

Ето и съобщението по темата от страна на Moko Solution:

"Поради промяна в спортния календар на Милан, събитието „75 години Георги Аспарухов“ се отлага за есента. Мачът в чест на Гунди между Левски и седемкратния повелител на Европа, който бе предвиден за 11 август, се мести за по-късна дата, която в момента се договаря между организатора Moko Solution и двата клуба. Мястото на събитието остава същото – национален стадион „Васил Левски“.

Генералните промени в ръководството на „росонерите“ доведоха до множество реформи не само в управлението на клуба, а и оказаха влияние върху приятелските срещи и планирани изяви на червено-черните. Така футболните фенове у нас обаче ще имат възможност да видят звездите на Милан в оптимална спортна форма в резултат на крайния етап от лятната им подготовка.

Всички закупени билети за събитието „75 години Георги Аспарухов“ ще важат без презаверка за новата дата", пише в прессъобщението на Moko Solution .