Наставникът на Левски Елин Топузаков призна, че очаква труден мач срещу Пирин. Двата състава ще премерят сили в двубой от 20-ия кръг на Първа професионална лига в събота, 18 февруари, от 15.00 часа, като срещата ще се яви първа и за двата състава от пролетния дял на шампионата. 

Битката в Благоевград ще може да следите в Gong.bg, по GONG PLAY, по DIEMA SPORT и по Дарик радио.

На въпрос за отсъствието на Александър Александров и Джереми де Ноойер и дали има други проблеми около състава, Топузаков каза: „Мога да прибавя и Лукин, който се контузи на лагера в Кипър. Други няма“.

„Първо настроението винаги е добро в съблекалнята, но това трябва да се пренесе и на терена. Надяваме се да сме солидни в защита и ми е ясно, че контролите нямат общо с утрешния мач. Очаквам труден двубой, от гледна точка, че е първи. Нормално да има предстартова треска и напрежение, ако го няма, няма да сме на това ниво и висота. Имам хубави спомени от престоя ми в Пирин, когато бях футболист, но това е друг е етап. Сантименти няма“, добави специалистът.

„Нямам притеснения, работихме добре. Момчетата са стараят да спазват всичко, което им даваме като указания. Игровият ритъм на официалните мачове липсва. Нормално, докато не влезем във втори трети кръг да има колебания. Но ние трябва да коригираме тези неща и да сме подготвени за утре, защото е важна среща, както и всички мачове до края“.

„По-важната задача е утрешният мач, изцяло концентрирани сме. Нека си свършим работата, нека вземем това, което ни приляга, да вземем трите точки. От там насетне представянето за неделя е инициатива, която обединява доста тимове. Не очаквам до шоуто да има нов играч, който да представим. Трансферният прозорец е към края си. Трудно бихме привлекли някого. За себе си не очаквам повече попълнения“, завърши Топузаков.