Временният треньор на Левски Георги Тодоров изрази съжалението си от факта, че „сините” не спечелиха трите точки при визитата си в Разград на Лудогорец (1:1). Наставникът се изказа пред DIEMA SPORT, твърдейки, че отборът е показал характер във важните моменти от мача, а също така е показал добро лице след изгонването на Деян Ангелов.

„Не се чувствам доволен от спечелената точка. Футболистите се раздадоха докрай и можеше да вземем и три точки. Не искам да коментирам спорните ситуации, съдията е бил близко. Въпросът е, че показваме характер, което ме радва. Макар с човек по-малко, успяхме да стоим равностойно, дори успяхме да изравним на Лудогорец”, започна Тодоров.

Лудогорец избледня и срещу Левски и завърза битката за титлата

„Няма как Живко Миланов сам да реши да бие фаула, той е добър изпълнител на статични положения. Предимството беше, че отборът на Лудогорец играеше под напрежение и търсеше задължителна победа. Не ги пречупихме, но в трудните моменти бяхме по-солидни и взехме точка. Комплексни са причините за състезателите, които бяха оставени извън състава и групата. Трябва да играят в оставащите важни мачове и да ги запазя”, продължи той.

„Виждате, че Станислав Костов игра почти цяло полувреме. Иван Горанов има травма в глезена, но за ЦСКА ще е готов. Доволен съм от младите ни играчи и съжалявам, че не успях да използвам Еркебулан Сейдахмет. Мисля, че има много добри качества и исках да влезе да играе днес, но след изгонването на Деян Иванов нещата се промениха. Много качествен футболист е и се надявам следващите мачове да покаже класата си за нас. Веднага след мача с Лудогорец не мога да говоря още за този с ЦСКА.”

„Не съм говорил с Петър Хубчев, просто му желая успех”, завърши Георги Тодоров.