Временният наставник на Левски Тодор Симов коментира драматичната победа на тима с 1:0 в двубой от първия кръг на Първа лига.

"Футболистите направиха така, че да спечелят мача, имахме късмет, тук идва и съдбата, тъй като реализирахме победното попадение в последните секунди на мача. Ние като треньорски щаб не сме направили нищо, футболистите го направиха. Видях живец във футболистите, има неща, върху които трябва да се работи, но новия треньор ще си прецени", коментира Симов.

"Ботев са добър отбор, имат силни футболисти в средата на терена, говорих с футболистите, че трябва да спрем техните футболисти в средата на терена. Футболистите ни са умни хора", добави той.

"Най-радостното е, че спечелихме, футболистите искаха да спечелят двубоя до последната секунда, това наклони нещата в наша полза. Това са футболистите на Левски, аз съм треньор на Левски, помогнаха много, аз не съм се притеснявал от този мач. Ивайло Найденов, който влезе като смяна, получи контузия при първото отиграване, Илия Димитров е голмайстор, знае къде да се пласира и има хищнически инстинкт", каза още временният наставник на "сините".