Полузащитникът на ЦСКА Тиаго Родригес сподели след края на „вечното дерби” с Левски, че „червените” трябва да спечелят битката с Лудогорец в последния кръг, когато ще се реши титлата в шампионата.

Португалецът бе избран за Играч на мача, спечелен от ЦСКА с 2:0. Именно Тиаго вкара първия гол за „армейците” и асистира за второто попадение в мача, дело на Евандро.

В същото време Лудогорец също победи Ботев Пловдив и запази преднината си от една точка пред столичани. Така всичко в първенството ще се реши в последния кръг, когато ЦСКА приема Ботев, а разградчани – Черно море.

„Мачът беше много труден. Знаехме, че трябва да победим на всяка цена. Играхме добре, вкарахме гол, а след това и втори. Затворихме се в края и така спечелихме мача. Нас не ни интересуваше другия мач в Пловдив. Знаехме просто, че ние трябваше да спечелим. Още нищо не е свършило, има още един кръг и трябва да спечелим битката”, сподели Тиаго Родригес.

„През първото полувреме влязохме добре в мача, но след това Левски успя да ни неутрализира. През втората част коригирахме нещата, свалихме топката на земята, излязохме в по-предни позиции и така спечелихме”, продължи той.

„Тези три точк идват в най-точния момента за нас. Това е първа победа над Левски този сезон, направихме серия от победи напоследък. Има още един мач, който ттрябва да вземем на всяка цена. Наградата за Играч на мача е индивидуална награда, която обаче заслужава целият отбор Когато работиш усърдно, нещата се получават”, завърши португалецът.