Главният мениджър на ЦСКА Стойчо Стоилов бе категоричен, че отново съдиите са били решаващ фактор, за да не победят "червените" Левски.

Дербито завърши 2:2, след като ЦСКА загуби аванс от 2 гола и на практика се проти с титлата.

"Нека свърши мачът в Разград и тогава ще видим дали е свършило първенството или не. Какво да ви кажа. Има много ситуации. Много жалко, че трябва да коментирам съдийството. Основен фактор бе съдийството, за да се добере Левски до равенство. Три пъти се спестява жълт картон за Яблонски. За Буш ситуацията е идентична с тази от Разград. Няма и фаул даже на Жеферсон, а той го гони. Явно се прави всичко възможно да се реши първенството рано-рано и футболисти от другите отбори да бъдат пуснати в почивка," заяви Стоилов.

"Мисля, че първият гол на Левски бе абсолютна случайност. Ако си играл футбол знаеш, че после психологически е трудно да се върнеш в мача," продължи той. "Аз поздравявам нашите футболисти. Респект за тях."

"Борим се с много фактори, не само с футбол. Няма случайности, за кой път се случват такива неща. Мисля, че господин Ганчев вчера каза всичко много правилно. Ние ще си играем всеки мач за победа, просто, това е ДНК-то на ЦСКА," допълни шефът на "армейците".

Ганчев: Титлата е в онзи град, и догодина ще се борим за второто място

"Излизаме в реванша, за да победим с повече от три гола. Защо Лудогорец да не е замесен в този мач?! Какво като е за Купата?! Левски и Лудогорец са едно цяло. Мисля, че имат един и същ спонсор," заяви Стоилов за реванша за Купата на България, където ЦСКА има да наваксва два гола пасив пак срещу Левски.

"Аз не разбирам от търговски неща. Което казах, това е. От две години ЦСКА играе само футбол, но има странични фактори, които ни пречат. Гледаме напред и чакаме следващия мач в Стара Загора," завърши Стойчо Стоилов.