Наставникът на Левски Славиша Стоянович сложи окончателно край на спекулациите, касаещи бъдещето му на "Герена". В периода между коледните и новогодишните празници постоянно се говореше, че сърбинът със словенски паспорт ще напусне, за да поеме националния отбор на Латвия. 

Стоянович призна, че наистина е имал оферта от балтийската държава, както и от още два клуба, чиито имена не пожела да назове. Но желанието му е да остане при "сините" и да изпълни договора си, който е до юни. След това може да се задейства и опция за удължаването му с още една година. 

Специалистът, който навремето изведе Цървена звезда до титлата на Сърбия и приключи 7-годишната хегемония на Партизан, определи информациите в родните медии за кариерата му като дезинформации и манипулации, като разкри как стоят нещата с договора му. 

"Аз съм тук, както виждате. Беше пълно с дезинформации, с много инсинуации, много манипулации. В последните 20 дни или дори месец, вярно е, че имах оферта от националния отбор на Латвия, както и от още два клуба. Не беше лесен период за мен, защото отидох за малко почивка, а то не стана почивка с тези неща", заяви Стоянович. 

"Важното е, че съм тук и че ще бъда треньор до юни, ако всичко е наред. Договорът ми не е за две години, а за една плюс една. В края на месец май клубът ще каже "не" или аз ще кажа "не" като обсъдим работата ми. Това е важно да се разбере. Тук съм и ще работя до края на договора. Ще работя така, както Левски иска, както и феновете искат." 

"Искаме да покажем по-хубава игра, а не както в последните кръгове на есенния дял. Не завършихме полусезона по начина, по който искахме. Ще има промени в треньорския щаб, в начина на работа, на всички места. Това е на първо ниво информация, която ви касае", сподели специалистът при срещата си с медиите.