Наставникът на Левски Славиша Стоянович остана сравнително доволен от показаното от играчите в първата зимна контрола. Тя беше срещу руския Уфа и завърши наравно 1:1, като и двата тима имаха доста ситуации да стигнат до победата. 

"Като цяло съм доволен от представянето днес. Имахме някои добри моменти, но имаше и лоши такива. Нещо по средата е. Мачът не беше лек, напротив, беше много твърд и агресивен. Не знаехме как да отговорим на агресивната игра на руския тим." 

"Но това е футболът. Имахме много положения да спечелим мача, но и съперникът имаше своите ситуации да ни победи. Последните 10 дни се трудихме много и беше добре дошло да изиграем мач. Така че съм сравнително доволен", заяви Стоянович.

Той разполагаше в този мач с двама играчи на проби - Жордан Н'Кололо и Магнар Йодегаард. Първият дори отбеляза единственото попадение, но сръбският специалист със словенски паспорт все още не иска да прави крайни заключения за тях. Те ще останат още поне седмица.  

"Тежко е сега да говоря за играчите на проби, те изиграха само по 45 минути. Играха това, което могат и което сме тренирали. Н'Кололо дойде малко неподготвен, не е напълно готов и това се вижда. Има някои добри моменти в играта си. Йодегаард изигра много професионално 45-те минути, които беше на терена, но ще видим занапред какво ще се случи." 

"Мисля, че Йодегаард ще остане още един мач, докато за Н'Кололо не знам как точно стои договорката. Мисля, че още седем дни ще останат с нас и след това ще преценим кой има място и кой не и как точно стоят нещата", заяви Стоянович и говори за напредъка на единственото си ново попълнение за тази зима - Николай Михайлов. 

"Николай Михайлов свали доста килограми, работи професионално. Всички в клуба сме доволни от прогреса му. В днешния мач беше много добър, вървим крачка по крачка с него. Но има още доста да се работи, има още доста килограми да се свалят, но вече е в правилната насока", заяви Стоянович и говори за плановете си за селекция, които ще анализира със скаута Кирил Вангелов. 

"С Кирил Вангелов сме говорили доста за двата дни, през които е тук. Ще говорим и още, днес след мача ще направим един малък анализ какво се е направило и какво не. И ще направим още един анализ на коя позиция задължително ни трябват играчи", сподели специалистът и коментира назначението на Павел Колев за изпълнителен директор. 

"Не съм се чул с Павел Колев. Аз съм доволен, че той е в клуба, професионалист от такъв калибър. Той е човек, който със сигурност може да помогне. Имахме преди няколко контакта с него, говорили сме с него за вижданията си за футбола. Щастлив съм, че дойде в клуба, чакам да се чуем и да направим план как да вървим напред", завърши треньорът на Левски.