Топреализаторът на миналия сезон Станислав Костов беше критичен към представянето си в мача с Дунав от първия кръг на efbet Лига. Нападателят тресна греда и се скъса да пропуска, като остана без попадение при разгрома с 4:1. Според него, не се е стигнало до по-убедителна победа на "сините" именно заради изявите му. 

"Страхотно е да бъдеш на терена, особено когато играеш за Левски. Важното е, че победихме. Доста пропуски направих, всеки изпуска и аз съм човек. Дано в следващия мач да отбележа. Вижда се, че не съм много добре. Продължавам да играя на инжекции, може би си пролича днес."

"Вярвам, че скоро ще се оправя и ще покажа какво мога. Благодарение на мен не паднаха повече голове. Важното е, че играем добре и дано бележим повече", сподели Костов и разкри, че не се притеснява от конкуренцията в атака в лицето на новопривлечения Дени Алар. 

"Конкуренцията в атака не ме притеснява. Всеки се бори и тренира и по-добрият ще играе. Всичко ще се види на терена. Сега предстои важен мач с Ружомберок. Ще се възстановим и ще се подготвим. Имаме добра преднина, надявам се да продължим", сподели още Костов. 

Накрая нападателят коментира и новия наставник Петър Хубчев, под чието ръководство "сините" тръгнаха с два убедителни успеха, като добави, че се надява и през тази кампания да продължи със силните изяви, както през миналата, когато наниза 24 попадения. 

"Всеки треньор си има собствено виждане и променя отбора по свой начин. Вижда се, че има положителна промяна, дано тя да продължи. Аз съм щастлив че хората ме оценяват, това ме кара да продължавам да се трудя. Искам да покажа, че миналия сезон не е случайност. 24 гола няма как да са случайност. Дано и другите да вкарват, да играем по-добре и Левски да печели", заяви Костов.