Младата надежда на Левски Станислав Иванов разкри в специално интервю за „Спортно шоу Гонг“ по Дарик радио, че най-много време, за да го учат му отделят опитните Живко Миланов и Валери Божинов.  

Младокът, който бе неизменно сред титулярите в последните няколко срещи на Левски, сподели още, че капитанът Миланов винаги му обръща внимание след тренировка за изчистване на различни детайли. Нападателя допълни, че така се израстването му е много по-лесно.

Божинов и Горанов се завръщат за Берое

„Всеки изминал мач се чувствам по-добре. Игровата практика е най-доброто за един футболист“, започна роденият през 1999 година Станислав Иванов.

„Ние за това тренираме, да получаваме шанс, когато има възможност. Трябва да тренираме и когато ни се даде шанс да го използваме“.

„Добре се работи с опитен специалист като Георги Дерменджиев. Научаваме много неща тактически и технически, учи ни много младите. Получаваме помощ и от опитните играчи в тима, а това ни е от полза“, каза още Иванов.

„Надявам се птичето да е кацнало на рамото ми. Аз тренирам всеки ден много, когато играя се опитвам да давам максимума. Ако треньорите преценят, ще играя“.

Павел Колев със сериозна глоба за уронване на престижа на бг-съдийството 

Станислав Иванов излезе на сцената през 2014-а година, когато отбеляза гол на Лацио по време на стогодишния юбилей на „сините“.

„Може би съм допуснал някъде грешка, но аз оттогава съм тренирал всеки ден, за да пробия в първия тим. Надявам се това да се случи“.

„По принцип най-добре се чувствам зад нападателя и на фланга. Истинската ми позиция е нападател и зад него. Може обаче сега и физически да не съм готов, за да играя като централен нападател. Сега наблягам на физиката. Но където преценят, там ще играя. Където съм най-полезен“.

„Изиграх три мача с едни от най-силните тимове в нашия шампионат. Това са едни от най-трудните мачове, но пък така се израства“.

„Усеща се подкрепата на по-опитните. Благодаря на Живко Миланов. Той много ми помага както на тренировки, така и по време на мачове. След всяко занимание ми помага, ако има неточности, да ги изчистя. Така е много по-лесно да се расте, с такива играчи като него. Миланов и Валери Божинов ми отделят най-много време“, разкри Иванов.

„Божинов внася много хубаво настроение в отбора. Трябва да има и такива хора“.

„Виждате, че последните мачове се залага доста на юноши. Това е много хубаво за нас. Трябва да се възползваме от шансовете, които ни се дават“.

„Тренирам всеки ден, работя. Голът ще дойде. Ако съм на нужното ниво, ще вкарам“.

Братът на Станислав Иванов също е част от школата на Левски. Ивайло Иванов тренира с набор 2002, а нападателят не скри, че таи надежди един ден да играе редом с по-малкия си брат в мъжкия тим.

 „Надявам се и той да влезе в първия тим и някой ден да играем заедно“, каза Иванов.