Старши треньорът на Левски Славиша Стоянович заяви, че идването му в клуба не е било планувано предварително. Наставникът на „сините“ даде обширно интервю за словенска медия, в което говори за обстановката на стадион „Георги Аспарухов“, за живота в София и още куп интересни неща.

„Левски е огромен клуб. Не само за България, но и за Балканите, ако мога така да кажа. Когато се разходите из историята на левски, когато видите какво е постигнал и спечелил клубът и кой е носил фланелката на Левски, то тогава бързо разбирате къде сте дошли. На всяка стъпка може да видите, че Левски е голям клуб. Именно заради това се радвам, че постигнахме добри резултати и сме по-близо до тимове, до които Левски не е бил близо в последните години“, споделя Стоянович пред словенското издание „Екип 24“.

„Вярвате или не, попаднах случайно в Левски. Тогава почти бях подписал с клуб от северна Европа. Имах много неща на главата си в този момент и реших просто да отида при майка ми, която живее близо до българската граница, за да си почина. Тогава получих обаждане от български мениджър, който ми предложи работа в Левски. Два часа по-късно получих обаждане от президента на клуба, а на следващия ден вече бях в София. Президентът веднага хареса как мисля за футбола и живота като цяло. Пожела да подпиша възможно най-скоро. Два дни по-късно аз вече бях треньор на Левски“, коментира още той.