Една от големите легенди на Левски и бивш ръководител на клуба Наско Сираков сподели, че искрено вярва, че „сините“ могат да се преборят с конкуренцията на Лудогорец за титлата тази година.

Сираков бе сред гостите на представянето на биографичната книга на Христо Стоичков, а след официалната част на събитието направи кратко изявление пред медиите.

 „Като имам да кажа нещо, го казвам. Просто сега нямам какво да говоря. Трябва ли всяка седмица да съм в медиите ли?!“, сподели Сираков.

„Доволен съм от класирането на Левски. Можеше и малко по-добре. Към играта на един отбор винаги могат да се намерят забележки. Ако Левски иска да свали Лудогорец от върха, трябва да подобри много неща в играта и селекцията си. Трябва да подобри много неща в защита. Левски не играе добре в защита, но за сметка на това печели и е на крачка от върха. Има прекалено много мачове. Има време да се оправят много неща. Аз искрено вярвам, че Левски е способен тази година да детронира Лудогорец“, продължи бившият нападател.

„Никой не ме търсил да се връщам в Левски. Нямам желание никой да ме търси“, каза за финал голмайсторът.

Сираков с намигване към Камата: Радвам се, че имаше шанса да играе по моето време

Стоянович даде почивка на титулярите в Левски