Бранителят на Левски Александър Александров заяви, че титлата е реална цел. Десният бек говори преди заминаването на тима за втората част от подготовката в Кипър, като коментира и факта, че „сините“ търсят играч на неговата позиция. Александров обясни, че според него на всеки пост трябва да има поне по двама равностойни играчи.

„Срещу Виторул отбелязах най-красивия гол в кариерата си. Бях забравил какво е да вкарваш и се радвам. Дано вкарам в някой важен мач за шампионата“, започна Александров. 

„Мисля, че добре тренираме в Кипър. Времето там е хубаво, терените също. Надявам се да доизчистим, каквото има при втората част на лагера ни“, добави играчът на „сините“.

„Не ме притеснява, че се търси играч на моята позиция. Аз мисля, че на всеки пост трябва да имаме поне по двама равностойни футболисти и който е в по-добра форма, да играе. Мисля, че така и аз ще се развивам повече“, коментира Александрво.

„Мисля, че този полусезон ще ни е по-силен от миналия. Надявам се да минем Лудогорец. Колективът ни е на топ ниво“.

„Новите доста се стараят. Тренират здраво, ще видим и по време на първенството“, продължи бранителят.

„Треньорите ни са млади, да. Те знаят за какво става въпрос и по-добре се комуникира с тях“.

„Познаваме се с Антон Огнянов, мисля, че няма да има проблем. Тези, които ни подсилиха, са добри футболисти. Мисля, че е реално да се борим за титлата. Това са 4 точки, дори да бият (бел. ред. Лудогорец), ще станат 7, но това са няколко мача, в които всичко може да се промени“, добави десният бек.

„Ако вкарам такъв гол в шампионата, като този срещу Виторул, ще се гордея и радвам“, завърши Сашо Александров.