Полузащитникът на Левски Мартин Райнов оцени първия етап на подготовката, който за "сините" приключи с краткия им лагер в Добринище. Според него, в планинския курорт е свършена добра работа, а най-важното е, че няма контузени. 

"Добре се чувстваме, най-важното е, че свършихме добра работа в първия етап от подготовката. Всички са здрави и това е най-важното", заяви Райнов и коментира методите на новия наставник Петър Хубчев, с когото работиха в Берое преди време. 

"Повече залагаме на дисциплината и на сериозната работа в тренировъчния процес. Хубчев иска да изградим добър колектив, да си помагаме на терена и засега е това", сподели полузащитникът и коментира ситуацията с липсващата до момента лятна селекция на тима. 

"Не бих казал, че има притеснение от малкия брой играчи, с които започнахме подготовката. Имахме няколко момчета, които бяха с националните отбори и те ще се присъединят сега към нас. Няма никакво притеснение у нас от бройката", заяви Райнов. 

Полузащитникът обяви, че все още в лагера на тима не се коментират предстоящите битки в Лига Европа, за които още не е изтеглен и жребият. Но е на мнение, че играчите са настървени да изпълнят поставените пред тях цели за новата кампания.  

"Готови сме да изпълним целите за новия сезон. Още не си говорим за Лига Европа, защото не сме цялата група. Като дойдат и останалите, сигурно ще обсъдим темата. Сега гледаме да се подготвим физически за мачовете, които предстоят", заяви Райнов и накрая коментира предстоящия лагер в Австрия. 

"Очаквам в Австрия да направим хубави контроли, защото играем с добри съперници. Мисля, че това е плюс, тъй като ще си сверим часовниците си с добрите отбори, които също ще са на етап подготовка и да видим до къде сме стигнали", завърши халфът на Левски.