Полузащитникът на Левски Мартин Райнов дебютира за „сините” при равенството срещу Локомотив Пловдив – 1:1. Бившият халф на Берое бе радостен от подкрепата на трибуните, но изрази съжаление от хикса срещу „смърфовете”.

„Имахме голямо желание да спечелим мача и да зарадваме публиката. Атмосферата беше уникална. Благодаря на феновете ни и искам да победим още в сряда", започна Райнов.

„Локомотив стоеше добре в защита. Първата част играхме по-добре от тях, а реално ни вкараха с първия им удар. Работим много на тренировка, но ни трябва още време да се напаснем.Грешките на ЦСКА и Лудогорец ни дадоха допълнителна мотивация, но съжаляваме за равенството с Локо Пловдив", продължи той.

„Физически се чувствам добре аз. Нямаме в отбора физически оплаквания. Почувствах се добре по време на мача. Преди него имаше сладко напрежение, знаехме, че хората ще ни подкрепят, а по време на мача атмосферата бе уникална. Дано да побеждаваме и да радваме хората. Мисля, че ще успеем да сме на ниво за мача с ЦСКА”, завърши новото попълнение на Левски.