Билетите за предстоящото дерби между ЦСКА и Левски вече са в продажба, съобщиха от "червения" клуб, който е символичен домакин на мача. ЦСКА приема Левски на Националния стадион "Васил Левски" в неделя (18 март) от 13:00 часа. Феновете на ЦСКА ще бъдат настанени в секторите "А" и "Г", а гостуващите привърженици - в секторите "Б" и "В".

Цената на билетите за "А" и "В" сектор е 15 лева, а за "Г" и "Б" - 10 лева.

Билети могат да бъдат закупени фен магазина на "Армията" и от мрежата на Тикетпро, бензиностанциите на OMV, магазините на Office 1 и Orange, Билетен център на НДК и касите на "Арена Армеец".

В деня на мача за феновете на ЦСКА в 9:00 часа ще отворят касите на "Ариана" и пред сектор "А" на Националния стадион, както и касата до фен магазина на "Армията".  Абонаментните карти на ЦСКА са валидни за мача, като картодържателите трябва да се снабдят с покани от администрацията на стадион "Българска армия".

Поканите могат да бъдет взети от сряда до петък (14 - 16 март) от 09:00 - 17:00 часа и в деня на мача от 9:00 до 12:00 часа.

Покани се получават срещу представяне на абонаментна карта. Картодържателите за сектор "В" ще бъдат настанени в сектор "А". Картодържателите за сектор "Г" не се нуждаят от покани. Те могат да влизат на ст. "Васил Левски" през 21 и 22 вход, само с абонаментната си карта.