Помощник-треньорът на Левски Небойша Милошевич бе доволен от успеха на „сините” над Дунав с 3:0 на „Георги Аспарухов”. Милошевич бе на скамейката на столичани, след като Славиша Стоянович бе наказан да не води отбора си за един мач, след като бе изгонен срещу Ботев Враца (1:3). Милошевич довери пред DIEMA SPORT, че Левски е длъжен да спечели оставащите срещи до края на календарната година, а после щабът ще анализира ситуацията около отбора.

„Имахме трудна седмица, защото загубихме предходния си мач и треньорът положи много енергия, за да работи с играчите. С всеки се трудихме индивидуално. Те са добри играчи и знаят как да играят. Трябваше да победим на всяка цена. Имаше психологически елемент, за да сме толкова ефикасни в мача. След 3:0 на почивката водихме разговор да не губим много топката и сили. Доволни сме от трите точки”, бяха първите думи на Милошевич.

„Дунав е добър отбор. Имаха ситуации, в които беше опасно за нас и трябваше да им спираме контрите. Затваряхме добре, но пък не сме доволни от пресата ни, но има и психологически елемент, който повлия за играчите”, каза още помощникът на Славиша Стоянович.

„Ние работим със Славиша заедно и идеите са негови и подготвихме мача заедно. Играчите са най-важни, тъй като те трябва да си свършат работата и да заслужат аплодисментите”.

„Много е важно да спечелим всичко до края на годината. Трябва да вземем максимален брой точки до края. Изпуснахме точки, които не очаквахме. Трябва да го сторим и после ще анализираме. Честно да ви кажа не чета сайтове и вестници. Знам, че целият ни щаб внася цялата си енергия да работи в Левски. Не мога да дам отговор на въпроса за контрактите на футболистите – те са към шефовете”, завърши помощник-треньорът на Левски.