Новият изпълнителен директор на Левски Павел Колев обяви категорично, че опасност за евролиценза на клуба няма. Той говори на летище София, при заминаването си за Кипър заедно със следващия треньор на сините Георги Дерменджиев.

„Бях потърсен от следващите собственици на Левски, така се промениха нещата. Ще разберете кои са след Общото събрание”, коментира решението си Павел Колев.

В петък той беше назначен за член на Управителния съвет на сините, а след това ръководното тяло го избра за изпълнителен директор. Преди около 10 дни Павел Колев отхвърли предложението на Спас Русев да вземе властта в Левски, но след това го направи по настояване на новите силни хора в клуба.

Извинете, майтап с Левски ли си правите?

„До края на този сезон вероятно няма да има спортен директор. Ще търсим човек за тази позиция. Дали ще е спортен директор, или главен скаут ще видим. Работим по организационната структура”, сподели Павел Колев на летище София.

Георги Дерменджиев и Павел Колев поеха към Кипър

източник: Валентин Грънчаров

Спас Русев не е на Герена, а в Лондон

„Сега виждам перспектива за Левски в бъдеще. Дерменджиев може да е спокоен, че ще си върши работата. Сериозни разговори сме водили само с Дерменджиев”, сподели още новият изпълнителен директор.

Павел Колев, в качеството си на ръководител на Левски, обяви категорично: „Опасност за евролиценза няма.”

На 6 март ще се проведе Общо събрание в Левски, на което се очаква да бъдат официализирани промените в ръководните структири на Левски.

Дерменджиев в познатия си скромен стил: Не искам да говоря гръмко

Левски се разделя със Стоянович, Дерменджиев поема "сините"