Изпълнителният директор на Левски Павел Колев отрече клубът да планира раздяла нито с Николай Михайлов, нито с Валери Божинов, нито със Станислав Костов.

„От липса на време аз не следя какво точно се говори и пише. Не мога да обхвана всички слухове и теории. Няма такова нещо, че звездите искат да си тръгват“, коментира Колев.

„С Николай Михайлов разговаряме и на практика сме уточнили нещата, само въпрос на време е да стигнем до някакво решение“, добави той.  

„В тези шест месеца, в които той положи огромни усилия, за да си възвърне формата, интерес към него не липсва“, продължи изпълнителният директор на Левски.

„И трябва да си даваме сметка, че Левски може да се окаже неконкурентноспособен, за да го задържи. Това е въпрос на разговори и изчакване. Той знае нашето желание. Ние знаем неговото желание. Изчакваме да приключи сезона. За Николай той ще бъде по-дълъг вероятно, защото има мачове с националния отбор през юни. Той няма да има много време за почивка.“

„Няма планове за раздяла нито с Валери Божинов, нито със Станислав Костов на този етап.“

„Не виждам какъв здрав разум може да възникне в тезата, че Левски може да се раздели с лека ръка, с нападател, който е вкарал 24 гола през сезона. Ако дойде добра оферта за него, ще седнем да разговаряме. На първо място за нас е важно желанието на футболиста и той да получи условия, които да го удовлетворяват, защото ги заслужава след целия труд, който положи и това, което даде на клуба до този момент“, каза още Павел Колев.