Изпълнителният директор на Левски Павел Колев не беше доволен от нулевото реми срещу ЦСКА в 30-ия кръг на Първа лига. Той намери резултата за резонен, но имаше забележки към работата на главния съдия Станислав Тодоров и неговите помощници.

„Аз не се интересувам за кого е добър този резултат. Нито за нас, нито за ЦСКА е добър. Тежък мач се получи с хубава атмосфера и много хора на трибуните. Очаквах да бъдат и повече, ако трябва да съм честен. Положения нямаше толкова, колкото на всички ни се искаше. В крайна сметка заслужен резултат, макар и откъм съдийски отсъждания да бяха извършени безобразия в двете посоки. От това, което видях аз, имат основания да са бесни, ние – също. Така видях аз нещата, хубаво е да се гледа записът отново Имаше безобразни грешки и от главния съдия, и от помощниците”, коментира Колев.

„Има доста ситуации, не искам да ги коментирам отделно. Имаше ситуации, подчертавам го, в двете посоки. ЦСКА имаха основания да претендират за неотсъдени неща в тяхна посока, ние – също.”

„Ние имахме ситуации, с които да спечелим мача, но същото важи и за ЦСКА.”

„Положителни неща има някои, защото един Станислав Иванов изигра трети пореден мач като титуляр и смея да твърдя, че вдига нивото. Илия Юруков за мен е откритие, макар че съм го гледал доста време и бях сигурен, че е готов за титуляр в Левски. Той го доказа, на него ще се разчита и в бъдеще. Липсват и футболисти – контузените Еркебулан Сейдахмет и Седрик Унтонджи, но от друга гледна точка този факт отваря възможности пред младите да се изявят. За съжаление Деян Иванов получи контузия преди мача днес и принуди треньора да прави нетипични промени в защитата. Пак мога да кажа, че сме много далече от това как трябва да изглежда Левски.”

„Мартин Петков се включи добре и предния път, и сега. Това момче е много близо до това да печели игрови минути и да се бори за фланелката на Левски.”

„Минута мълчание за Сашо Костов? Няма да влизам в дискусия. Искахме да има минута мълчание, не се получи. Това е част от българската футболна култура вероятно. Не искам да влизам в детайли. Мисля, че феновете в сектор „Б” го почетоха достатъчно, както и ние през седмицата. Това е най-малкият проблем”, завърши Колев.