Френският бранител Седрик Унтонджи подписа договор с Левски до края на сезона, като контрактът е с опция за удължаване, информират от Герена.

Левски представя ново попълнение в четвъртък 

25-годишният защитник започва кариерата си във френския Рен. После е преотстъпван в Шатору и Оксер. Следва престой в Аячо, а за последно е носил екипа на Ню Йорк Сити.

Седрик Унтонджи

източник: Levski.bg

В края на януари 2019 година напуска американския тим и става свободен агент, а от днес вече официално е играч на Левски.

Новият французин тренира със "сините" преди Лудогорец

Унтонджи се явява пето ново попълнение за Левски от януари насам. По-рано "сините" се подсилиха с Мартин Райнов, Валери Божинов, Живко Миланов и Еркебулан Сейдахмет. 

Очакванията са Унтонджи да засили конкуренцията в центъра на отбрана в Левски, където Георги Дерменджиев в момента разполага с Давид Яблонски, Нуно Рейш и младите Деян Иванов и Томислав Папазов. Холмар Ейолфсон все още се възстановява от тежка контузия. 

Иначе за Левски предстои мач с Верея, който е част от програмата на 26-ия кръг на Първа лига, който е последен от редовния сезон. След това започва плейофната фаза на шампионата. Срещата между старозагорци и софиянци е в събота, 16 март, от 13:00 часа и ще може да бъде следена с Gong.bg, DIEMA SPORT, PLAY DIEMA XTRA и по Дарик радио.