Бившият италиански национал Диего Фабрини беше обявен за играч на Левски. Е, това се случи неофициално в платформата transfermarkt.de, която следи за подобни сделки по цял свят и много рядко бърка, което само доказва, че нещо може би "се пече" в тази насока. 

Агентът на италианския офанзивен футболист Флорин Маня обаче обяви, че се е свързал с екипа на сайта, за да поиска тази информация да бъде свалена. Той твърди, че в момента преговарял с няколко други отбора, макар да призна, че е преговарял и с Джовани Бекали, който сега има трансферната власт на "Герена". 

Диего Фабрини

източник: скрийншот transfermarkt.de

"Да, имах разговори с Бекали за трансфера на Фабрини в Левски, но няма нищо официално. Затова се обадих на transfermarkt и им казах да свалят информацията, защото няма подписи. Диего не е подписвал с никого и ще го стори едва след края на сезона на 1 юни."

"Той има много оферти и мисли върху тях. Предложенията са още от Израел, Полша, Турция, както и от румънски отбори", сподели Маня пред румънските медии. Но още едно косвено потвърждение за преминаването на Фабрини на "Герена" даде и собственикът на досегашния му клуб Ботошани - Валериу Ифтим. 

"Доколкото знам и чувам, Диего има оферта от България, на която не може да откаже. Той иска да отиде в отбор, който му дава 20 хил. евро месечно и предложението от България е именно такова", сподели и Ифтим, намеквайки за Левски, без да назовава името на "сините".