Последното ново попълнение на Левски, португалецът Нуно Рейш, даде интервю пред клубния сайт на "сините", след като парафира договора си. 

"Чувството да подпиша с най-големия клуб на България е страхотно. За първи път съм тук и искам да науча повече неща за футбола, страната и хората като цяло. Много съм щастлив и искам да помогна на клуба да постигне целите си. Знам, че сега отборът е в добро състояние. Идвам да помогна, за да продължим с добрата форма и добрия старт. Знам, че отборът винаги има за цел да спечели титла и купа на страната. Ще се борим да ги постигнем."

"Мога да играя на различни позиции. Играл съм като десен защитник, като опорен халф, но основната ми роля е като централен бранител. Там се чувствам най-уверен и мога да дам най-много на отбора. Аз съм професионалист и обичам предизвикателствата. Винаги е добре, когато някой в съблекалнята говори на родния ти език. Ще се опитам да науча и малко български. Това винаги е трудно обаче. Ще се адаптирам бързо. Нашименто познава града и ще ми помогне през първите дни. С помощта на феновете се надявам да постигнем много успехи през този сезон", каза Рейш.

Левски подписа с Нуно Рейш