Футболистът на Левски Давид Яблонски бе избран за играч номер 1 на 5-я кръг в Първа лига. Той получи наградата си в "Пресклуб България" и заяви, че всички в Левски се чувстват добре и работят, за да изпълнят високите цели на клуба.

"Много ви благодаря за наградата. Това е моята втора награда, която също ценя много. Първото нещо, което ще направя вкъщи е да поставя тази награда до другата, която вече имам", сподели Яблонски и върнат към темата за скъсаните му футболни обувки, заяви:

"Тези бутонки са ОК в общи линии, само има проблем на върха на едната. Много ми харесват и не поглеждам към други."

Яблонски за скъсаната бутонка и амбициите в Левски

За здравословното си състояние Давид Яблонски обясни: "Действително преди мача с Хайдук имах разтежение и се наложи да играя на инжекции. Благодаря на лекаря, който избра най-точното лечение. Вече се чувствам добре и нямам здравословни проблеми."

Сините вдигат Яблонски за Дунав

Давид Яблонски

източник: Lap.bg, Илиан Телкеджиев

"Всички се чувстват много добре. Тренировките за разлика от преди са доста по-тежки. Стремим се да подобряваме играта си и да достигнем най-високото ниво, преследвайки победите. Не смятам, че не е имало колектив преди това. Напротив. Колектив има и сега, разбира се перфектно, въпреки че дойдоха и нова играчи. Нямаме никакви търкания. Всеки се стреми да помага", коментира още Яблонски и продължи по повод новите играчи в тима:

"Габриел е футболист, който е играл в английското първенство. Помага ни на всички. Не само той, а и другите, които пристигнаха в отбора. Чувстваме се много добре. Не минава ден, през който някой да научи на нещо другите. Левски е клуб с история и има високи цели. Ние ще ги преследваме докрай."

"Харесва ми вашата столица. С моята приятелка обичаме да се разходждаме в парковете. Харесва ми целият град и хората тук", завърши Давид Яблонски.

Давид Яблонски

източник: Lap.bg, Илиан Телкеджиев