Сенегалският халф Хали Тиам може да подсили състава на Левски, съобщава руската преса. Футболистът се подвизаваше под наем в местния Динамо Москва, но договорът му беше прекратен вчера. 

Полузащитникът е собственост на унгарския МТК и в момента търси нов пристан в кариерата си, като според руските медии, той може да е в София. Дали това ще е така, предстои да разберем, но от "сините" обявиха, че последната им нова придобивка е Афонсо Фигейредо, който дойде в края на януари от Рен под наем. 

Иначе Хали Тиам е на 24 години и се подвизава като дефанзивен халф. Той е сменил доста отбори в кариерата си, като освен в Унгария и Русия, е играл още в Турция и САЩ. От 2016 г. насам МТК не разчита на него и постоянно го отдава под наем. 

Левски има доста футболисти на неговата позиция, като с неговите функции могат да се натоварят Нелуц Рошу, Антони Белмонт, Жорди Гомес, Филипе Нашименто, Роман Прохазка и Васил Панайотов. За Динамо Москва Хали Тиам е изиграл 6 мача този сезон и е бил освободен, защото не се вписва в състава.