Легендата на Левски Наско Сираков смята, че равенството 2:2 в дербито срещу ЦСКА е било справедливо предвид показаното от двата отбора. Бившият национал обаче заяви, че с оглед ситуацията в класирането ремито по-скоро може да се приеме като пасив и от двата отбора.

„Сините” поведоха рано-рано в срещата на Националния стадион „Васил Левски” чрез Давид Яблонски, който беше точен с глава още в 8-ата минута. Само три по-късно ЦСКА изравни благодарение на Тиаго Родригес в 11-ата, а скоро след това отново португалецът вкара още веднъж за пълен обрат. След паузата Левски изравни чрез Роман Прохазка, а до края и двата отбора не предприеха излишни рискове.

„Атмосферата беше уникална. От много години не сме имали такава на подобен мач. С оглед показаното, заслужено равенство. Двата отбора излязоха изключително мотивирани. За Левски тръгна мача перфектно с този ранен гол, но лошото беше бързото изравняване. При него видяхме поредица от грешки. Неуспяхме да се възползваме от психологическото предимство”, каза Сираков.

„Справедливо реми. Загуба и за двата отбора е това равенство. Просто така се получава”, допълни Сираков.