Изпълнителният директор на Левски Красимир Иванов обяви, че селекцията в клуба ще приключи с евентуалното привличане на халфа Нуно Рейш, макар да не е финализирана сделка за искания от Славиша Стоянович нов нападател. В Англия обаче твърдят друго. 

Нападателят на Нюкасъл Роландо Ааронс е спряган за преминаване на "Герена", съобщават местни регионални издания. Играчът е трябвало да играе снощи за резервната формация на "свраките" срещу Донкастър, но в минутите преди началото на мача е бил изваден от състава. Това се е случило, защото ръководството му е обявило, че спешно трябва да замине за България, където щял да играе под наем. 

Вестник Chronicle твърди, че името на родния тим остава неназовано, но е сред грандовете в страната. Друго издание The Daily Mag обаче разкрива, че всъщност става въпрос за Левски, а добра дума за качествата на футболиста е казал звездата Габриел Обертан. Двамата с Роландо Ааронс имат два сезона заедно при "джордитата". 

Нападателят вече е играл в Премиършип, като дебютът му там е през 2014 г. Той има и отбелязан гол на най-високото ниво в английския футбол, макар че заради серия контузии кариерата му е в застой и беше пращан постоянно в резервния състав на Нюкасъл. 

В края на миналия сезон игра под наем в италианския Верона, където обаче също не успя да се наложи и пак се завърна в Северна Англия. Името му беше извадено от Рафаел Бенитес от състава за новия сезон и пак беше пратен в младежкия отбор, преди да получи новината, че спешно трябва да пътува за България. 

Трансферният пазар у нас затваря на 6 септември и ако ще се правят сделки за наем, те трябва да приключат до този срок. Дали ще има трансфер на 22-годишния Роландо Ааронс в Левски или като цяло в България, предстои да разберем скоро.