Треньорът на Левски Николай Митов разкри, че в действителност е имало доклад на Георги Чиликов за няколко следени бразилски футболисти. Специалистът заяви, че е харесал шест-седем от тях, но добави, че те струват скъпо и клубът не може да си ги позволи.

Митов коментира и предстоящата шампионатна среща с Дунав от 29-ия кръг на Първа професионална лига. Двубоят е в петък, 21 април, от 20.00 часа на стадион „Георги Аспарухов“. Ще може да го следите в Gong.bg, по GONG PLAY, по DIEMA SPORT и по Дарик радио.

„Де Ноойер тренира, Костадинов е на облекчен режим. Яблонски отпада. Левски не бива да се съобразява. Във футбола е така, ако отпадне някой, ще търсим решение. Познавам отбора на Дунав. Силен колектив. Приятна изненада са. Те могат да изненадат всеки. Ще подходим с респект и уважение. Важно е ние да покажем нашата игра на терена. Ако го направим, няма да имаме проблеми“, започна Николай Митов.

Холандец от Левски готов за Дунав

„В действителност има доклад на Чиликов за тези бразилци. Харесах шест-седем. Обаче не можем да си ги позволим. Те струват по пет милиона. Левски ще взима играчи, които можем да си позволим и които да отговарят на класата. Харесаха ми и вчера двама-трима от Реал и Байерн, но не можем да си ги позволим“, каза на шега специалистът и добави: „Селекцията продължава. Гледаме. Има време до 31 май. Всеки, който е в съблекалнята, не искам да го коментирам“.

Италианец взима 10% от акциите на Левски?

„Държа и на Лукин, и на Костадинов. Всичко е въпрос на преговори. По спортно-техническата част съм си дал мнението. Най-важен е клубът с финансовите параметри. Не искам да взимаме футболисти на всяка цена. За какво ми е някой, ако не го харесвам? Само да трупаме играчи ли? Футболистите на Левски трябва да имат самочувствие и да са на ниво във всеки мач. Аз искам по-голяма увереност на терена и в играта“, отсече за финал Митов.