Билетите за предстоящия домакински мач на Левски срещу отбора на Берое от 31-ия кръг на Първа лига, Първа шестица вече са пуснати в предварителна продажба.

Пропуски ще се продават във феншопа на сектор "Strabag" на стадион "Георги Аспарухов" всеки ден от 10:00 до 19:14 часа.

Желаещите ще могат да си закупят билет също така от касите на Еventim, както и в партньорските каси: бензиностанции OMV, Technopolis, Български пощи, книжарници Orange, билетен център НДК, съобщават от лагера на Левски.

В деня на мача (26.04.) билети ще се продават на касите пред Сектор "Strabag" и на тези на ул. Тодорини кукли 47 от 14:00 до края на първото полувреме.

За удобството на всички Вас напомняме, че може да се възползвате от закупуването на пропуск онлайн (ТУК). Можете да избегнете ходенето до касите, като платите пропуска си онлайн, веднага след това можете да го разпечатате, като всеки билет има указани вход, блок, ред и място.

Обръщаме Ви внимание, че всички желаещи да наблюдават двубоя трябва да носят своята лична карта със себе си. В противен случай няма да бъдат допускани на стадиона.

В сила остава кампанията на ПФК Левски, целяща да привлече все повече семейства и деца на стадиона. В мача срещу Берое отново ще бъде отворен блок 3 в Сектор "Strabag" – редове от 1 до 22 вкл. /места от 16 до 30 вкл./, в който срещу билет от 10 лв. всеки родител ще може да заведе до две деца на възраст до 14 г. Двама възрастни с до две деца до 14 г. пък ще влизат на тези места срещу 15 лв. Пропуските са с фиксиран вход 3.

Цената за ВИП Семейния сектор "Vivacom" е 40 лева, като тя включва един възрастен с до две деца до 14 години. Ако двама възрастни придружават до две деца до 14 г., то цената е 60 лева. В сектора за малките фенове са предвидени редица забавления, като джаги, плейстейшън 4, безплатни пуканки, среща с талисмана "Лъвски" и едни от най-добрите места на стадиона. Към семейния сектор "Vivacom" се влиза през ВИП входа на Сектор "Strabag".

Левски и Берое се изправят един срещу друг на стадион "Георги Аспарухов“ на 26-и април (петък) от 20:30 часа.

Цени на пропуските за срещата:

Сектор "Strabag" - 15 лв. (Блок 5, 6 и 7), 18 лв. (Блок 3 и 4), 20 лв. (Блок 1,2 и Прес ложа), 30 лв. (Ложа 2 и 3), 70 лв. (VIР -достъп до VIР салона с кетъринг).

Сектор В - 10 лв.

Сектор Б - 7 лв.

Сектор Г - 7 лв. (гости)

Гостите ще могат да си закупят билет от касата пред Сектор Г.