Ръководството на Левски стартира продажба на билети за шампионатната среща с Дунав от 29-ия кръг на Първа професионална лига. "Сините" разпространиха специално съобщение на клубния си сайт. 

Срещата е в петък, 21 април, от 20.00 часа. Ще може да бъде следена с Gong.bg, по GONG PLAY, по DIEMA SPORT и по Дарик радио. 

Ето и пълния текст на съобщението, което разпространиха от клуба от Герена:

ПФК ЛЕВСКИ и Ticketpro стартираха продажбата на билети за предстоящия домакински мач от Трети кръг на Първата шестица на ППЛ срещу Дунав на стадион „Vivacom Арена Георги Аспарухов”.

Желаещите могат да си закупят билет от намиращите се в техния град каси на Ticketpro (с мрежата от партньорски каси може да се запознаете ТУК: http://www.ticketpro.bg/jnp/ticket-outlets/index.html) и от бензиностанции OMV.

Пропуските за мача са налични също в магазина на ПФК ЛЕВСКИ на Сектор „А“ на стадион „Vivacom Арена Георги Аспарухов“ и магазина на НКП на ЛЕВСКИ на бул. "Тодор Александров" 23.

Обръщаме внимание на феновете, че по предписание на Общинска комисия и поради неотговаряне на изискванията в Сектор „В“ ще бъдат затворени блокове 17 и 18 от 1-ви до 18-ти ред.

За улеснение на придружителите, които ще посетят срещата с деца, прилагаме декларация, която трябва да бъде попълнена преди влизането в спортното съоръжение. (Може да изтеглите и попълните документа от ТУК!).

Цени на пропуските за срещата с Дунав:

Сектор Б – 7 лв.

Сектор В - 10 лв.

Сектор А – 15 лв. (Блок 5 и 6), 18 лв. (Блок 3 и 4), 20 лв. (Блок 1, 2 и Прес ложа), 30 лв. (Ложа 2 и 3), 70 лв. (VIP - достъп до ВИП салона с кетъринг).

Обръщаме Ви внимание, че на стадион „Vivacom Арена Георги Аспарухов“ са монтирани турникети на входовете и всеки привърженик трябва да спазва стриктно написания на своя билет вход към сектора. През входове различни от описаните на пропуските няма да може да се влиза на стадиона!

Гостите ще могат да си закупят билет от каса пред сектор "Г". Цената на талоните е 7 лв.

ЛЕВСКИ и Дунав се изправят един срещу друг на 21.04 от 20:00 часа.

За повече информация и въпроси относно продажбата на билети: www.ticketpro.bg и страницата на Ticketpro във Фейсбук: https://www.facebook.com/TicketProBG