Левски посреща Локомотив Горна Оряховица в двубой от 21-ия кръг на Първа професионална лига. Срещата е днес от 17.30 часа на стадион „Георги Аспарухов“ и ще може да я следите в Gong.bg, по GONG PLAY, по DIEMA SPORT и по Дарик радио.

Спас Русев: Ще прехвърля акциите на някого с визия за Левски

С оглед лошия старт на футболната пролет и последните събития на Герена срещата се очаква с повишен интерес. Играчите на Елин Топузаков загубиха гостуването си на Пирин в Благоевград с 0:1 в предходния кръг, а няколко дни по-късно собственикът на тима Спас Русев обяви намерението си да се оттегли заради конфликт с феновете. Неочакваните събития разтърсиха „синята“ общественост, а свързани с клуба лица, както и привържениците апелираха за обединение и засилена подкрепа в трудния момент.

Има ли "Сърце, душа - за Левски София"?

Треньорският щаб на Левски няма да може да разчита на наказаните Мехди Бурабия и Георги Костадинов за домакинството си на състава от Горна Оряховица. Костадинов е пред мач номер 100 в елита, но записването на юбилейната цифра се отлага за момента. Очаква се мястото му да бъде заето от Джереми де Ноойер. Същевременно най-вероятно Божидар Краев ще замени Мехди Бурабия.

Феновете на Левски се обединиха

Левски има пълен актив от точки при досегашните си домакинства на Локомотив ГО - 9 победи от 9 възможни, като в тях е допуснал само един гол във вратата си.

Без изненади в групата на Левски за мача с Локо ГО

В предишния кръг на горнооряховските железничари загубиха с 0:1 от Ботев Пловдив. Четири от петте чуждестранни зимни попълнения на тима се появиха в игра като титуляри – Амброз, Ндонгала, Фенуш и Муса. Единствено Мадианга остана на резервната скамейка.

Преди мача на „Георги Аспарухов“ в класирането Левски е на второто място с 43 точки. Локо ГО е 12-и с 18.

Припомняме, че в ранния двубой от програмата на майсторския ни ешелон, Локомотив Пд посреща Нефтохимик (13.00 часа), а Берое е домакин на ЦСКА (15.00 часа).