Ръководството на Левски е взел решение да отправи жест към феновете на клуба като пусне билети от само 1 лев за двубоя срещу Верея, който е в петък от 19:45 часа.

"Сините" искат по този начин да се отблагодарят за подкрепата като призовават за обединение в името на Левски.

Вижте цялото съобщение:

"Левскари, в последните месеци около клуба се възражда една позабравена енергия. Връща се вярата в левскарския дух. В онзи неукротим устрем към върха, до който може да достигнеш само постигайки хармоничната спойка между отбор и привърженици. Именно този импулс ни вдъхнови и помогна да замечтаем за нови незабравими „сини“ мигове. Знаем, че те предстоят и знаем, че ще ги постигнем заедно. Имало ги е и пак ще ги има.

За никого не е новина, че „синята“ публика доминира и извън границите на „Герена“. За никого не е тайна, че отборът на народа е увличал и продължава да увлича хиляди привърженици. За всички нас в клуба обаче бе особено преживяване да проследим пътя на левскарската публика в гостуванията на Етър и Лудогорец, на които хиляди развяти сини шалчета, превърнаха Левски в домакин дори извън София. Видяхме оцветени в синьо магистрали, опашки по бензиностанции и крайпътни заведения с цели групи приятели и семейства, споделящи любовта към Левски. Видяхме, повярвахме и разбрахме, че Левски е нещо различно. Левски е семейство! Левски е любов и начин на живот или както всички левскари казват един отбор... а всъщност всичко!

Силно повлияни от тази магия, взехме решението да се отблагодарим на всички вас не само следвайки и материализирайки вашето вдъхновение с игра на терена, а отговаряйки ви и с един жест. На предстоящето домакинство на Верея в петък, 26.10, ПФК Левски ще отвори широко вратите на стадиона и ще покани всички „сини“ сърца на празник. Защото Левски играе и защото всички трябва да сме заедно. Да се обединим и да продължим борбата. Бъдете до нас! Доведете приятел! Елате със своето семейство! За да застанем рамо до рамо в името на Левски!

Всеки привърженик ще може да посети двубоя срещу СИМВОЛИЧНАТА СУМА ОТ 1 ЛЕВ (цената на билетите ще важи за всички сектори без ВИП-а в Сектор „А“).

Петък (26.10) от 19:45 часа. Левски срещу Верея!

ЕЛА И ПОДКРЕПИ „СИНИТЕ“!"

Левски-Верея

източник: levski.bg