Старши треньорът на Левски Делио Роси определи групата за първия пролетен мач. Той е срещу Ботев в неделя от 17:30 часа и ще бъде излъчен директно в ефира на DIEMA SPORT, а ще можете да го следите онлайн на DIEMA XTRA PLAY. За вас ще го следим и на GONG.BG минута по минута. 

Италианският специалист е повикал 20 футболисти, като двама от тях ще отпаднат в последния момент преди срещата. Прави впечатление, че от седемте нови футболисти, привлечени през зимния прозорец, цели петима са в групата.

Това са Афонсо Фигейредо, Аймен Белаид, Паулиньо, Филипе Нашименто и Станислав Костов. Само Ривалдиньо, който трябва да наваксва с подготовката, и дошлият преди няколко дни Хали Тиам, не са в сметките на Роси. Там е и върналият се след наем в Ботев Враца вратар Николай Кръстев. 

Ето и избраниците на италианския спец за предстоящата битка с Ботев: 

Божидар Митрев, Николай Кръстев, Давид Яблонски, Холмар Ейолфсон, Аймен Белаид, Иван Горанов, Ивайло Найденов, Паулиньо, Филипе Нашименто, Милош Цветкович, Роман Прохазка, Васил Панайотов, Жерсон Кабрал, Антони Белмонт, Жорди Гомес, Антонио Вутов, Габриел Обертан, Серджиу Буш, Станислав Костов, Афонсо Фигейредо.