Ръководствито на Левски обяви, че стартирала продажба на билети за домакинството на Дунав Русе от петия кръг на Първа професионална лига. Двубоят е в неделя, 13 август, от 21.00 часа на стадион "Георги Аспарухов". Срещата ще бъде предавана пряко по DIEMA SPORT, по GONG PLAY и по Дарик радио. Развитието минута по минута ще може да намерите в Gong.bg.

Пропуските за двубоя струват 7 лева за Сектор Б, 10 лева за Сектор В, а за Сектор А цените са както следва: 15 лв. (Блок 6), 18 лв. (Блок 4), 20 лв. (Блок 1, 2 и Прес ложа), 30 лв. (Ложа 2 и 3), 70 лв. (VIP - достъп до ВИП салона с кетъринг).

Ценните хартийски може да намерите в магазина на Левски в Сектор А на стадион "Георги Аспарухов", в магазина на Националния клуб на привържениците на бул. "Тодор Александров", както и в Ticketpro. 

Ето и пълния текст на съобщението, което се появи в клубния сайт, без редакторска намеса:

"ПФК ЛЕВСКИ и Ticketpro стартираха продажбата на билети за предстоящия домакински мач от Пети кръг на ППЛ срещу Дунав Русе на стадион „Виваком-Арена Георги Аспарухов”.

Желаещите могат да си закупят билет от намиращите се в техния град каси на Ticketpro (с мрежата от партньорски каси може да се запознаете ТУК: http://www.ticketpro.bg/jnp/ticket-outlets/index.html) и от бензиностанции OMV.

Пропуските за мача ще са налични също в магазина на ПФК ЛЕВСКИ на Сектор „А“ на стадион „Виваком-Арена Георги Аспарухов“ и магазина на НКП на ЛЕВСКИ на бул. "Тодор Александров" 23.

За улеснение на придружителите, които ще посетят срещата с деца, прилагаме декларация, която трябва да бъде попълнена преди влизането в спортното съоръжение. (Може да изтеглите и попълните документа от ТУК!).

Цени на пропуските за срещата с Дунав (Русе):

Сектор Б – 7 лв.

Сектор В - 10 лв.

Сектор А – 15 лв. (Блок 6), 18 лв. (Блок 4), 20 лв. (Блок 1, 2 и Прес ложа), 30 лв. (Ложа 2 и 3), 70 лв. (VIP - достъп до ВИП салона с кетъринг).

Гостите ще могат да си закупят билет от каса пред сектор "Г". Цената на талоните е 7 лв.

ЛЕВСКИ и Дунав се изправят един срещу друг на 13.08 от 21:00 часа.

За повече информация и въпроси относно продажбата на билети: www.ticketpro.bg и страницата на Ticketpro във Фейсбук: https://www.facebook.com/TicketProBG"