Ръководството на Левски пусна в предварителна продажба билетите за мача с Етър от 19-ия кръг на Първа лига, съобщава официалния сайт на клуба.  Подобно на домакинството на Дунав (3:0), Сектор "В" на стадион "Георги Аспарухов" няма да бъде отворен поради влошение метеорологични условия.

Двубоят между Левски и Етър е на 8 декември, от 17:30 часа и ще може да бъде следен с Gong.bg, DIEMA SPORT, PLAY DIEMA XTRA и по Дарик радио.

Пропуски могат да бъдат намерени във феншопа на сектор А на стадион "Георги Аспарухов" всеки ден от 10:00 до 19:14 часа. Желаещите могат да си закупят билет също така от касите на Еventim, както и в партньорските каси: бензиностанции OMV, Technopolis, Български пощи, книжарници Orange, билетен център НДК. Също така билети могат да бъдат закупени и онлайн в мрежата на Eventim.

В деня на мача (08.12) билети ще се продават на касите пред Сектор "А" и на тези на ул. Тодорини кукли 47 от 12:00 до края на първото полувреме.

Цените са както следва:

Сектор "А" - 10 лв. (Блок 3), 15 лв. (Блок 5 и 6), 18 лв. (Блок 3 и 4), 20 лв. (Блок 1,2 и Прес ложа), 30 лв. (Ложа 2 и 3), 70 лв. (VIР -достъп до VIР салона с кетъринг).

Сектор "Б" - 7 лв.

Сектор "Г" - 7 лв. (гости)

От Герена подчертават, че всички желаещи да наблюдават срещата на живо трябва да носят лична карта, защото в противен случай няма да бъдат допуснати на стадиона.

"Сините" сочат още в съобщението си, че в сила остава кампанията, целяща да привлече все повече семейства и деца на стадиона. Срещу Етър отново ще бъде отворен блок 3 в Сектор А – редове от 1 до 22 вкл. /места от 16 до 30 вкл./, в който срещу билет от 10 лв. всеки родител ще може да заведе до две деца на възраст до 14 г. Двама възрастни с до две деца до 14 г. пък ще влизат на тези места срещу 15 лв. За децата се издават билети с нулева стойност. Пропуските са с фиксиран вход 3 на сектор А.

Цената за ВИП Семейния сектор е 40 лева, като тя включва един възрастен с до две деца до 14 години. Ако двама възрастни придружават до две деца до 14 г., то цената е 60 лева. В сектора за малките фенове са предвидени редица забавления, като джаги, плейстейшън 4, безплатни пуканки, среща с талисмана "Лъвски" и едни от най-добрите места на стадиона. Към този семеен сектор се влиза през ВИП входа на Сектор А.

За предстоящата футболна среща сектор В на стадион "Виваком Арена Георги Аспарухов" отново няма да бъде отварян поради влошените метеорологични условия. Всички притежатели на абонаментни карти за този сектор, както и закупилите си вече билет за него, ще бъдат допускани в сектор А, ложа 2 на стадиона.