Още едно ново попълнение очаква Левски в следващите дни.

Според информацията на dnevnik.bg лично Спас Русев е в преговори с агента на сръбския футболист Никола Труич.

Крилото Труич в момента е свободен агент, като за последно игра за Войводина.

25-годишният Никола Труич играе предимно по левия фланг на атаката. Част е от ДЮШ на Партизан, но е преотстъпван последователно на Телеоптик, Смедерево, Апоел Акра, Напредък (Крушевац). През лятото на 2015 година Партизан си го връща и подписва договор с Труич за 4 сезона. През есента участва в 9 шампионатни срещи и вкарва два гола. След това през пролетта на 2016 година Войводина откупува правата му. За този тим той изиграва 46 мача, вкарва и 12 гола.

Труич напусна със скандал Войводина, след като беше нападнат от феновете на тима след отпадането от Лига Европа от словашкия Ружомберок още в първия предварителен кръг.

При разправия между фенове и играчи тарторът на агитката Слободан Милутинович хванал крилото за врата и започнал да го души, а неговият брат го ударил по главата.

След инцидента Труич заяви категорично, че повече няма да играе за Войводина. На 4 август той разтрогна договора си с клуба и оттогава си търси отбор.

Никола Труич няма проблем да подпише с Левски, въпреки че не притежава паспорт на държава от ЕС. Клубовете от Първа лига могат да картотекират петима такива играчи извън ЕС, като трима от тях да бъдат в групата за мача. В момента на "Герена" с паспорти извън ЕС са Жуниор Мапуку (Конго), Франсис Нар (Гана), Бабатунде Адениджи (Нигерия) и Милош Цветкович (Сърбия).