Юношата на Барселона Жорди Гомес вече официално няма нищо общо с Левски. Новината беше обявена на официалния сайт на "сините". 

"От днес Жорди Гомес вече не е футболист на Левски. Испанският халф реши да приеме ново предизвикателство в своята кариера", написаха на сайта си от клуба. Испанецът имаше договор до края на сезона. 

Полузащитникът по всичко личи, че ще играе в Кипър. Той пътува за столицата Никозия, за да мине медицинските прегледи в местния Омония, с който вече се е разбрал за личните си условия. На изпроводяк бившият играч на Уигън сподели и кратко мнение за престоя си у нас. 

"Тръгвам си и съм щастлив. Време е за ново предизвикателство. Тук в Левски ми беше наистина хубаво, наслаждавах се. Това е велик отбор с велики фенове. Желая на клуба всичко най-хубаво за в бъдеще."

"Когато дойдох, не знаех нищо за България и София. Но за мен беше страхотно тук, много ми хареса времето, което прекарах в Левски. За мен тук беше наистина хубаво."

"Имаше хубави моменти, повечето бяха добри. Няма как да нямаше и лоши. Спомням си головете срещу ЦСКА и другите. Винаги давам всичко най-добро, където и да отида."

"Благодаря на съотборниците ми, на хората в клуба, на прзидента на треньорите, на Делио Роси, на Славиша Стоянович. Жлая им всичко най-хубаво и да с надявам, ч ще с видим отново в бъдеще", заяви Гомес пред сайта.