Ръководството на Левски напомни на феновете си, които искат да посетят мача с ЦСКА в събота, че днес е последният ден, в който могат да си закупят билети от касите. Тъй като двубоят е определен като висок риск от полицията, в деня на провеждането му няма да се продават пропуски пред стадиона, за да не се образуват струпвания. 

Ето и какво написаха "сините" в официалната си позиция: 

"Левскари, днес е последният ден, в който може да си закупите билети за мача с ЦСКА-София на каса. Двубоят е категоризиран като "високо рисков" и в деня на двубоя пропуски НА КАСА НЯМА да се продават, а САМО ОНЛАЙН на https://besttickets.bg/. Двубоят от четвъртия кръг на плейофите на Първа лига е на Националния стадион "Васил Левски" на 20 април (събота) от 17:15 часа."

"Днес билети могат да бъдат закупени от касата пред сектор STRABAG на ст. "Виваком Арена Георги Аспарухов", която ще работи от 11:00 ч. до 19:00 ч., както и онлайн от мрежата на БестТикетс  https://besttickets.bg/, бензиностанциите на OMV, касите на "Арена Армеец", магазините на Office 1 и Orange."

"Обръщаме Ви внимание, че всички желаещи да наблюдават двубоя, трябва да носят своята лична карта със себе си. В противен случай няма да бъдат допускани на стадиона.Феновете, които ще посетят срещата с деца, трябва да попълнят декларация, преди влизането в спортното съоръжение."

"Сините" привърженици ще заемат своите места в секторите "В" и "Б". Цените на билетите са: Сектор "В" - 15 лева, Сектор "Б" - 10 лева", написаха от Левски.