Левски продължава работа по селекцията и новите попълнения няма да спрат до привличането на Амаду Сукуна, Давид Яблонски и Антон Огнянов, който ще подпише в понеделник. Старши треньорът Елин Топузаков обаче добави, че неговите желания са изпълнени и той вече разполага с добри футболисти за проблемните зони.

"По селекцията се работи. Има някои постове, на които все още търсим класни футболисти, за да подкрепим отбора, да има конкуренция и дълбочина. Всички ние в спортно-техническия щаб работим в тази насока, а доколко ще успеем, ще видим. На постовете, които аз исках, вече имаме двама силни футболисти", каза Топузаков.

"Сигурно е имало разминавания (с Антон Огнянов). Аз съм треньор и гледам отбора. Хеан Деса ни напусна самоволно и трябваше да подобрим положението ни. Огнянов е българин и е добър футболист. Имаме набелязани хора за поне още два поста. Има преговори между клубовете, но има и мениджърски интереси", добави старши треньорът на Левски.

Левски и Берое в битка за подписа на румънец

 

"Контролата (с Виторул) беше повече тренировка. Пробвахме доста нови неща и като тактическа постройка, и като стил на игра. Мисля, че Левски отдавна не е играл с двама чисти нападатели, така че не искам и няма да правя изводи от този мач. Трябва да бъдем гъвкави, за да изглеждаме добре с наличните футболисти", завърши той.