Левски чака до три дни в София бившия играч на Манчестър Юнайтед Габриел Обертан. Това потвърдиха за „Спортно шоу Гонг“ два независими източника. 

Това е Обертан

Преговорите между „синия“ клуб и футболиста текат усилено от няколко дни и по всичко личи, че са пред финализиране, след като от „Герена“ са готови да изпълнят финансовите претенции на Обертан. 

Дилема пред Митов: Мапуку или Буш?

Според нашите източници, Левски е близо и до привличането на централен защитник от клуб в Примера дивисион. Така тимът от „Герена“ ще приключи своята селекция, в която на няколко пъти бе анонсирано, че липсват ляво крило и централен бранител.

Жорди Гомес стартира срещу Хайдук

Габриел Обертан е бивш футболист на Манчестър Юнайтед. Там той игра с Димитър Бербатов. Кариерата му стартира от Бордо, а после преминава и през отборите на Нюкасъл, Анжи Махачкала и Уигън, където игра за последно. Най-силен е престоят му при „свраките“. За тях Обертан игра пет сезона. 

Левски преотстъпва любомец на феновете

Крилото има зад гърба си 71 мача във Висшата лига, 69 мача в Лига 1 и 14 срещи в Шампионската лига. Обертан има участия в младежките и юношеските формации на Франция, но няма мач за мъжете на „петлите“.