Една съществена липса има в групата на Левски за първия пролетен мач срещу Локомотив Пловдив. Двата тима излизат един срещу друг на "Герена" в неделя от 17:30 часа, с което затварят и 21-ия кръг на Първа лига. 

"Сините" ще бъдат без последното си ново попълнение Живко Миланов. Крайният бранител, който беше привлечен заради лидерските си качества, има травма в прасеца, от която явно обаче не се е възстановил и не е сред 18-те на наставника Георги Дерменджиев. 

За сметка на това другите зимни попълнения Николай Михайлов, Мартин Райнов и Валери Божинов са на линия. В групата попадна и юношата Деян Иванов, който постоянно беше измъчван от проблеми този сезон, но сега е готов за игра. Възстановеният от травма Богдан Вашчук също е в групата. 

Ето и групата на Левски за мача на "Герена":

Николай Михайлов, Николай Кръстев, Луи Нганиони, Деян Иванов, Давид Яблонски, Иван Горанов, Давиде Мариани, Милош Цветкович, Нуно Рейш, Хали Тиам, Антони Белмонт, Мартин Райнов, Богдан Вашчук, Жерсон Кабрал, Паулиньо, Станислав Костов, Серджиу Буш, Валери Божинов.