Млада, красива и успешна. Дъщерята на легендарния вратар на Левски Димитър Иванков – Стелла Иванкова – вече проби на големите модни форуми в Милано. Но, почакайте, тя има и сестра. Сестра-близначка. Макар много различни и двете обожават своя татко.

Любопитното е, че само едната от двете прекрасни дъщери се изявява като модел. Очарователната Стелла разказа повече се себе си и семейството си в предаването „Говори с Ива” по NOVA.

„Много ми харесва моделството, започнах преди няколко месеца, септември месец заминах. Първоначално бях към агенцията на Ирина Папазова, след това заминах за Милано и всичко се случи много бързо”, споделя самата Стелла.

И като дъщеря на успешен футболист, и прекрасната му дъщеря се е занимавала със спорт – тенис. Контузия спира кариерата й, а майка й я насочва към днешната й професия.

„Димитър Иванков е най-уникалният баща, не е строг, по-скоро е добър, в крайни ситуации, в краен случай, ако много си сгафил, може да се развика. Много малка съм била при неговите големи успехи с Левски, помня в Турция като игра. Бяхме на 100-годишнината на Левски, наградиха го, Левски за него е всичко. Липсвал ми е много, защото пътуваше, лятото го нямаше. Нашият баща все го нямаше. Той от малки ни научи да ни прави изненади. С Анджи ревем, че го няма, уж ни успокоява на плажа, а изведнъж от водата излиза баща ми. И казва, че е преплувал морето, бил Царят на морето. Гледаше да ни изненада”, споделя Стелла.

„Колкото до мама. Силно казано, вече не е чак толкова лошо ченге, ние се разбираме много с нея. Но тя е по-строгата, да.”

„Татко и мама са ученическа любов. Баща ми е много специален човек, много пази семейството си, много държи на семейството. Заедно са се изградили като хора – винаги са заедно с мама. Дори и да е било много трудно, никога не са ни го показвали на нас.”

„Когато той беше в Турция всички тези успехи ги изживявахме, беше много хубаво време. Стана шампион в Турция, при това два пъти. Не, не съм имала проблеми с фенове на ЦСКА. Много рядко ходя на мачове. В училище винаги съм била заобиколена от левскари. Много се е трудил и затова е постигнал всичко това. Първи в Европа и трети в света голмайстор-вратар. Надявам се и аз да имам успешна кариера. След 10 години го виждам много щастлив дядо, да рита топка с тях, да ги учи”, сподели с усмивка красивата Стелла Иванкова.